Var dit fly forsinket, aflyst eller overbooket?

Og var du mere end 3 timer forsinket?

Så kræv din ret til kompensation!

Vores service

Vi står fast på din ret til kompensation

I Flyforsinkelse.dk har vi den rette viden og kompetence til at håndtere dit krav om kompensation.

Det er ofte tidskrævende og omfattende selv at opnå sit krav fra flyselskabet. Samtidig oplever mange flypassagerer, at flyselskabet uberettiget afviser deres krav med begrundelsen, at der er tale om en ekstraordinær omstændighed. Og hvad stiller man så op?

Flyforsinkelse.dk kan vi assistere dig i behandlingen af dit krav. Vi overtager al kommunikation med flyselskabet. Det sparer dig for tiden og besværet med at sætte dig ind i regelsættet og holde flyselskabet oppe på deres forpligtelser. Du behøver hverken at bekymre dig om at rykke flyselskabet for svar eller føre retssag, hvis dit krav bliver uberettiget afvist. Det sørger vi for. På den måde sikrer vi, at du får den kompensation, du har ret til for din forsinkelse, aflysning eller boardingafvisning.

Ved at lade os stå for dit krav, får du adgang til:

Den største erfaring med håndtering af krav om kompensation i Danmark
Vi er det største og første selskab af sin art i Danmark. Vi kender alt til flyselskabernes håndtering af kompensationskrav og ved, hvordan vi skal få dit krav igennem.

Unik viden om branchen og særlige forhold
Vi har adgang til informationer om forsinkede flyafgange, vejrforhold, strejker etc. Derfor kan vi tjekke, om dit flyselskabs begrundelse til forsinkelsen er reel, eller om der er grund til at gå videre i retten med sagen.

Højeste udbetalingsprocent i Danmark
Fordi vi ikke godtager standardafvisninger eller tøver med at tage din sag i retten, sikrer vi, at vi opnår din retmæssige kompensation. Vi giver ikke op, før du har fået den kompensation, du har ret til.

Se om din flyforsinkelse giver dig ret til kompensation herSådan får du hjælp til at få kompensation

Flyforsinkelse.dk kan hjælpe dig med at opnå kompensation for forsinkelser, der ligger op til tre år tilbage. Når vi overtager behandlingen af dit krav mod flyselskabet, overtager vi al korrespondance med flyselskab, trafikstyrelser og advokater. Vi holder dig løbende orienteret om din sags status og vores indsats. Din sag er derfor i trygge hænder, og du slipper for at skulle bekymre dig om forløbet.

Hvis flyselskabet uberettiget afviser dit krav, tager vi først sagen videre til Trafikstyrelsen og derefter videre i retten. Her overtager vores dygtige advokater, der har vundet 99,4% af alle vores retssager mod flyselskaber.

Uanset hvilket stadie dit krav befinder sig i, så tager vi besværet og giver dig besked, så snart vi har skaffet din kompensation.

Vi tager kun betaling, når vi vinder din sag. Derfor er der ingen risiko forbundet med at lade os håndtere dit krav.

Anmeld et forsinket eller aflyst fly herHvad koster det?

Når du anmelder dit krav hos Flyforsinkelse.dk, tager vi kun betaling, når vi opnår din kompensation. Det er derfor gratis, hvis vi ikke kan hjælpe dig.

Når vi har vundet din sag, beregner vi 25% af kompensationssummen tillagt moms. Betalingen dækker vores sagsbehandling samt omkostninger til advokater og retssag.

Beløbet er fast, og du vil ikke opleve, at der bliver tillagt ekstra gebyrer. Vi tager hverken ekstra betaling for opstart af retssager eller for bankoverførsler. Vi beregner heller ikke et gebyr for refusion af de ekstraomkostninger, der kan have været i forbindelse med din forsinkelse. Her vil du få det fulde beløb udbetalt.

Du vil altså maks. komme til at betale 25% + moms af kompensationssummen, hvis vi vinder din sag.

Du kan læse mere om vores sagsomkostninger her