Om os

Om Flyforsinkelse.dk

 • Om Flyforsinkelse.dk

  I Flyforsinkelse.dk hjælper vi hvert år tusindvis af flypassagerer med at få deres retmæssige kompensation fra flyselskabet, når deres fly er forsinket, aflyst eller overbooket.

  Ingen risiko

  Du kan trygt oprette din sag hos Flyforsinkelse.dk. Hvis vi ikke opnår din kompensation, skal du ikke betale noget. Du kan læse om vores priser her.

  Højeste win-rate

  Vi samarbejder med nogle af de bedste advokater på området, og vi tøver ikke med at sende din sag i retten, hvis dit flyselskab nægter at udbetale din retmæssige kompensation. Det er en af grundene til, at vi vinder mere end 99% af vores retssager. Flyforsinkelse.dk er desuden den eneste aktør, der tilbyder Udbetalingsgaranti ved retssag. Hvis din sag sendes i retten, kan du dermed vælge at få udbetalt din forventede kompensation øjeblikkeligt og undgå ventetid.

  Tilbagebetaling af ekstraudgifter

  Hos os får du refunderet udgifter relateret til din flyforsinkelse. Hvis du eksempelvis har haft omkostninger til mad, drikke eller hotel i forbindelse med en flyforsinkelse eller har måttet købe en ny flybillet, kan Flyforsinkelse.dk hjælpe dig med at få refunderet disse udgifter.

  Største ekspertise

  Da direktør Johan Fugmann stiftede Flyforsinkelse.dk i 2012, var vi de første i Danmark til at hjælpe flypassagerer med at indhente kompensation fra flyselskaberne. I dag er vi stadig de største. For passagerer kan kampen mod flyselskabet blive både lang og besværlig. Vi kender derimod til hele processen og tager flyselskaberne i retten, hvis de nægter at betale. Vi går hele vejen for din ret til kompensation.