Var dit fly forsinket, aflyst eller overbooket?

Og var du mere end 3 timer forsinket?

Så kræv din ret til kompensation!

Om Flyforsinkelse.dk

Vi står fast på din ret til kompensation

I Flyforsinkelse.dk er vores vigtigste opgave, at du som flypassager bliver kompenseret i henhold til dine rettigheder.

Vi er stolte af at være det første og det største selskab af sin art i Danmark. Hver dag gør vi det lettere for tusindvis af flypassagerer at opnå kompensation for forsinkede, aflyste eller overbookede fly.

Vi er eksperter i kompensationsret og har den længste erfaring på området i Danmark. Det er nødvendigt, da reglerne for kompensation og erstatning er komplekse. Samtidig gør flyselskabernes til tider kringlede håndtering af krav det ofte vanskeligt for den enkelte passager at komme igennem med sit krav.

I Flyforsinkelse.dk kender vi juraen og har de bedst kvalificerede sagsbehandlere og advokater tilknyttet. Alle er vi klar til at kæmpe din sag.De første til at hjælpe flypassagerer i Danmark

Flyforsinkelse.dk startede i 2012 som de første i Danmark med at hjælpe flypassagerer til at opnå deres retmæssige kompensation.

Anmeldelserne er siden strømmet ind, og succesen viser, at der er et stort behov for hjælp, når det kommer til at opnå kompensation fra flyselskaberne.

I dag dækker Flyforsinkelse.dk ikke bare Danmark, men er også til stede i flere andre lande i Europa. Vi holder stadig fast i vores lokale fokus og arbejder for, at vores klienter oplever den bedste service af sagsbehandlere, der forstår dem og de udfordringer, de står med.

Start dit krav om kompensation her