VORES PRIS 25% + moms eller GRATIS, hvis du ikke får kompensation

Persondatapolitik

OBS: Primera Air er gået konkurs den 2. oktober. Vi tager derfor ikke længere sager fra dette flyselskab.

Persondatapolitik

Senest opdateret: 25. maj 2018

  1. Generelt

    Når du besøger Flyforsinkelse.dk og anmelder en sag, vil data relateret til din brug af vores service blive indhentet, behandlet og gemt. Det er Flyforsinkelse.dk's prioritering, at dit data bliver behandlet professionelt og i overensstemmelse med EU's regler for beskyttelse af persondata (GDPR).

    På denne side kan du læse om, hvilke informationer vi indsamler, med hvilket formål og hvordan vi behandler dit data. Du kan også læse, hvordan du får indsigt i og gør indsigelser mod data, der omhandler dig.

  2. Hvilke informationer indhenter vi?

    Når du anmelder en sag på Flyforsinkelse.dk, skriver dig op til et nyhedsbrev eller på andre måder retter en henvendelse til os, vil vi bede dig om nogle oplysninger, der er nødvendige, for at vi kan behandle din forespørgsel. Alt efter hvilke stadier dit krav om kompensation kommer igennem, vil vi muligvis bede om oplysninger som:

    • Navn
    • Adresse
    • Telefonnummer
    • E-mail
    • Booking-nummer
    • Rejseplan
    • Fuldmagt
    • Billed-ID – kræves stadig af enkelte flyselskaber
    • Bankoplysninger – kun i forbindelse med udbetaling af kompensation

  3. Hvorfor indsamler vi persondata?

    Det data, vi modtager fra dig, vil udelukkende blive brugt med det formål at opnå kompensation fra det respektive flyselskab til dig og eventuelle medrejsende. Ud over dine kontaktoplysninger, er de resterende oplysninger påkrævet fra henholdsvis flyselskaber, trafikstyrelser, advokater og domstole, for at kunne behandle din sag.

    Uden ovenstående oplysninger vil vi ikke have mulighed for at behandle din sag, og derfor er det ikke muligt, at indgå i en kontrakt om levering af vores service. Vi vil kun bede om de informationer, der gør det muligt for os at vinde din sag.

  4. Hvordan behandles dit data?

    Dit persondata bliver behandlet i overensstemmelse med EU's regler for beskyttelse af persondata, der trådte i kraft den 25. maj 2018. Desuden kræver vi, at alle vores samarbejdspartnere, herunder advokater, også overholder disse regler.

    Data, der omhandler dig, bliver kun gemt i vores sikrede IT-systemer og filer, så længe det er nødvendigt for at kunne behandle din sag. Når din sag afsluttes, gemmer vi dine data i yderligere 12 måneder. Herefter vil de fleste af vores oplysninger fra din sag blive slettet. Nogle af informationerne vil blive anonymiserede, så det ikke er muligt at identificere dig som person, og beholdt for statistiske formål.

  5. Videregivelse til tredjepart

    For at kunne hjælpe dig med at opnå kompensation, vil dit data muligvis blive videregivet til - og behandlet af - det pågældende flyselskab, trafikstyrelsen, vores advokater og nationale domstole.

    Flyforsinkelse.dk vil ikke videregive dit persondata til nogen tredjepart, medmindre det er en af ovennævnte aktører eller en af vores samarbejdspartnere. Disse partnere inkluderer Trustpilot, der hjælper med at indsamle anmeldelser fra vores klienter, og Mailchimp, der hjælper med at afsende relevant information til brugere, der tilmelder sig et nyhedsbrev. Disse ydelser kan til enhver tid frameldes og have dine persondata slettet.

  6. Databehandling i andre lande

    Vi sender kun data ud af landet, hvis det bliver nødvendigt for at kunne behandle din sag. I det tilfælde vil der kun være tale om EU's medlemslande og lande, der er betroet af EU, så Norge og Schweitz.

    Vi vil ikke sende dit data til lande, der af EU Kommissionen er registrerede som usikre i forhold til databeskyttelse, medmindre særlige og juridisk bindende garantier er stillet. Hvis sådanne garantier ikke er stillet, vil vi altid først bede om en ekstra, udtrykkelig tilladelse fra dig; og i den forbindelse er vi forpligtet til på forhånd at informere dig om hvilke risici, der kan være forbundet med sådan en overførsel.

  7. Indsigt og indvendinger mod dataindsamling

    Du har ret til at modtage information om hvilket data, vi har om dig. Hvis det data, vi har, ikke er korrekt eller på nogen måde er misvisende, kan du kræve at vi retter eller sletter det.

    Det er til enhver tid muligt at bede om information og overførsel af dit data, gøre indsigelse mod behandlingen eller tilbagetrække dit samtykke. Det kan du gøre ved at skrive til klient@flyforsinkelse.dk. Ved anmodning herom, vil vi ligeledes informere vores partnere.

    I tilfælde af at du ønsker at tilbagetrække dit samtykke eller få dit data slettet, før din sag er færdigbehandlet, vil du muligvis blive påkrævet at betale sagsomkostninger, som det fremgår af Flyforsinkelse.dks Vilkår og Betingelser.

    Hvis du ønsker at gøre indsigelser mod Flyforsinkelse.dks behandling af dit persondata eller behandlingen af din anmodning om information eller indsigelse, kan du indgive en klage til den ledende tilsynsmyndighed, hvilket i Danmark er Datatilsynet.

  8. Kontakt

    Flyforsinkelse.dk er baseret i Valby og kan kontaktes på følgende måder:

    Dataansvarlig (DPO): Valeriy Shchetko
    Telefon: +45 7873 0974
    Adresse: Flyforsinkelse.dk
    Carl Jacobsens Vej 20, 1.
    2500 Valby
    Danmark
Denne hjemmeside bruger cookies
For at forbedre og tilpasse vores hjemmeside, service og annoncer, bruger vi cookies. Cookies bliver gemt i op til 12 måneder efter dit besøg og kan slettes i din browser.
Nødvendige cookies
Disse cookies bruges til at identificere dig som en unik bruger, når du indtaster data på hjemmesiden. De kan ikke fravælges og bliver gemt i max 1 time. Disse cookies kommer fra: flyforsinkelse.dk
Ydeevne- og funktionalitetscookies
For at huske brugerpræferencer, måle og forbedre ydeevnen af elementer på hjemmesiden og for at beskytte dit data fra uautoriseret adgang, bruger vi cookies. Disse cookies kommer fra: flyforsinkelse.dk, google.com, bing.com, facebook.com, trustpilot.com
Statistikcookies
For at måle antallet af brugere, interaktioner og varighed af besøg på hjemmesiden m.m., bruger vi cookies. Disse cookies kommer fra: flyforsinkelse.dk, google.com
Markedsføringscookies
For at kunne tilbyde relevant annoncering, bruger vi cookies til at koordinere vores annoncer på tværs af enheder, hjemmesider og browsere. Disse cookies kommer fra: google.com, googleadservices.com, doubleclick.net, bing.com, bat.bing.com, facebook.com