KAMPAGNE NETOP NU

VIDSTE DU, AT 1 UD AF 8 SAGER ENDER I RETTEN?
Få udbetalt mindst 60% af din kompensation
uanset retssagens udfald
Indsend krav
Det tager kun 3 minutter
2-6 uger
Flyselskabet afviser kravet
Du indsender os overdragelsesformen. Vi stævner flyselskabet.
2-4 dage
Pengene overføres til dig
Du skal ikke tænke på mere. Resten af forløbet står vi for.
6-8 måneder
Retssag

Hvad er Udbetalingsgaranti ved retssag?

I visse kampagneperioder tilbyder Flyforsinkelse.dk Udbetalingsgaranti ved retssag. Det betyder, at du kan få udbetalt din forventede kompensation af os, så snart vi sender din sag i retten, forudsat at din sag er oprettet indenfor en gyldig kampagneperiode.

Hvad er fordelen for mig ved at vælge Udbetalingsgaranti?

Fordelen ved at vælge Udbetalingsgaranti er, at du får udbetalt din kompensation, så snart vi sender din sag i retten. Du slipper dermed for at vente på rettens afgørelse, som ofte kan tage 6-8 måneder. Flyforsinkelse.dk er det eneste firma i Danmark, der tilbyder Udbetalingsgaranti ved retssag. Vi påtager os dermed alt arbejde med retssagen, inklusiv risiko for tab af kompensation.

Hvordan får jeg Udbetalingsgaranti?

Hvis din sag er oprettet indenfor en kampagneperiode for Udbetalingsgaranti og ender med at skulle føres som retssag, vil du modtage en e-mail fra Flyforsinkelse.dk med tilbud om Udbetalingsgaranti. Tilbuddet indebærer, at du underskriver en overdragelseserklæring, hvori du overdrager dit krav til Flyforsinkelse.dk. Du indvilger samtidig i at betale salær til Flyforsinkelse.dk på et beløb svarende til 40% af din forventede erstatning, dvs. vi udbetaler som minimum et beløb svarende til 60% af den forventede kompensation.

Sagsomkostninger pr. kompensationstype (DKK pr. passager inkl. moms):

  1. Kompensation iflg. EF 261/04 artikel 7, stk. 1 a): DKK 750
  2. Kompensation iflg. EF 261/04 artikel 7, stk. 1 b): DKK 1200
  3. Kompensation iflg. EF 261/04 artikel 7, stk. 1 c): DKK 1800
  4. Kompensation iflg. EF 261/04 artikel 7, stk. 2 a): DKK 375
  5. Kompensation iflg. EF 261/04 artikel 7, stk. 2 b): DKK 600
  6. Kompensation iflg. EF 261/04 artikel 7, stk. 2 c): DKK 900

Når vi har modtaget din underskrevne overdragelseserklæring, vil du få udbetalt din forventede kompensation fratrukket vores salær indenfor 5-10 arbejdsdage.

Hvad skal jeg gøre, hvis flyselskabet kontakter mig direkte efter indgåelse af overdragelsesaftale?

Ved underskrift af overdragelsesaftale, overdrager du dit erstatningskrav til os. Dermed forpligter du dig til at holde os informeret, hvis du bliver kontaktet direkte af flyselskabet, eller hvis du har informationer, som er afgørende for retssagens udfald. Hvis du modtager kompensation fra flyselskabet, er du ligeledes forpligtet til at informere Flyforsinkelse.dk herom og overføre det fulde beløb, inkl. kompensation, erstatning for udgifter samt evt. renter og sagsomkostninger.


Anmeld din sag her!