Jens Henrik valgte Udbetalingsgaranti og fik kompensation straks

d. 7. februar 2020

 

Jens Henrik Aavang og to rejsekammerater rejste i maj 2019 fra København til Köln i Tyskland. Turen blev dog noget længere end forventet, da flyet uden varsel blev taget ud af rute på grund af tekniske problemer. De tre rejsefæller måtte derfor vente i godt otte timer på et erstatningsfly!

Jens Henrik var ikke i tvivl om sin ret til kompensation og henvendte sig derfor til Flyforsinkelse.dk for at få hjælp. Desværre var flyselskabet anderledes stemt og ville ikke udbetale den retmæssige erstatning for ventetiden. Sagen måtte derfor i retten!

I 2019 lancerede vi Udbetalingsgaranti ved retssag. Det betyder, at Jens Henrik blev tilbudt at få udbetalt sin forventede kompensation, så snart vi afgjorde, at sagen skulle i retten. Det takkede han ja til og fik udbetalt sine penge to dage efter.

 

"Det var hurtigt og nemt at takke ja til Udbetalingsgaranti", udtaler Jens Henrik Aavang og fortsætter: "Og selv om gebyret er en smule højere, synes jeg det er rimeligt, når Flyforsinkelse.dk påtager sig risikoen ved en retssag. Desuden var kompensationsbeløbet pr. person ikke så højt, så vi tabte ikke meget ved at acceptere en salærsats på 35% fremfor 31,25%. Jeg vil bestemt anbefale andre at tage imod tilbuddet om Udbetalingsgaranti."   

 

Vores gebyr ved Udbetalingsgaranti er som Jens Henrik nævner 35%. Han fik derfor udbetalt 65% af sin kompensation med det samme og undgik den lange ventetid på rettens afgørelse. 

Hvis din sag skulle ende med en retssag, kan du også få valget om Udbetalingsgaranti og dermed undgå 6-8 måneders ventetid. Du kan læse mere om Udbetalingsgaranti ved retssag, her.

 

Andre nyheder

5 tips til mere klimavenlige rejser

Coronavirus: Er dit fly blevet aflyst?

Græshoppesværm tvinger fly til nødlanding

Er du på rette vej?